Gastenboek Klank en Energie

 

Monique van den Heerik

Wanneer je een druk en hectisch leven hebt en je alles even wilt loslaten is dit de ultieme vakantie, totale ontspanning! Zon, wind en zeelucht, een bemanning die je in de watten legt, leuke gesprekken, zingen, lachen, niets moet. Zalig!!


Fleur Poppema

De klank en energiereis was echt geweldig. Volledig verzorgd te worden heb ik ervaren als een weldadige luxe. Even los komen van alle rollen van het dagelijks leven en alleen maar bezig te hoeven zijn met jezelf. Onder het genot van een lekker zonnetje, heerlijk eten, leuk gezelschap, gastvrije bemanning, gezellig zingen en een bijzondere behandeling van Larry. Ik kan het iedereen aanbevelen.


Jolanda van Opzeeland

Een "klank en energie"-reis is één van de mooiste cadeaus die je jezelf of een ander kunt geven . Ik raad het van harte aan!


Karin Bervoets

Deze reis kreeg ik last minute in de schoot geworpen en had niet beter getimed kunnen zijn! Door alle factoren bij elkaar (zingen en zee en mooi weer en lekker eten, maar vooral goed gezelschap) ben ik in die week enorm opgeknapt en vooral met het zingen een drempel genomen (vlak na de reis verzeild geraakt in karaoke café en gewoon het podium opgestapt!) En van de weeromstuit me nu bij een koortje aangesloten. Dus hartelijk dank, het was echt een cadeautje!


Thea

Mijn derde keer .... het blijft een feestje.
Losgezongen en diep gegaan.


Ellen M
 

Ik denk met veel plezier terug aan mijn bootreis in Turkije, reis van Trossen los met Klank en Energie onder begeleiding van Larry en Gertrude. Begonnen met een heel laag energieniveau van mij en aan het einde bijgetankt dankzij de behandelingen van Larry, het zingen met elkaar, het goede gezelschap, het mooie uitzicht op de prachtige blauwe zee en de verzorging van de bemanning op de boot. Wat wil een mens nog meer?! Een vakantie die lang in mijn geheugen zal blijven hangen. Gertrude nogmaals bedankt voor jouw (muzikale) geweldige begeleiding.


Annette en Germaine

We hebben het erg leuk gehad op de reis en veel gelachen. Ook veel waardering voor kapitein Ali en zijn bijzondere warme gastvrijheid. Vooral genoten van de dag excursie Dalyan waarbij we grote schildpadden en de koningsgraven hebben gezien, gezongen in het amfitheater van Kaunos, heerlijke BBQ en het geweldige modderbad!


Annoes

Een week alleen maar ZIJN. Hoofd leeg en gevoed worden door de natuurelementen, zingen met Klank en Energie en helende behandelingen en inzichten van Larry. Daarnaast je ook geliefd voelen in een groep om wie je bent. Dit alles werd gefaciliteerd door de gastvrijheid van kapitein Ali en zijn bemanning. Een cadeautje elke keer weer!


Ellen W

Na jarenlang in storm verkeerd te hebben en na het wandelen van een intensieve Camino, was de Klank en Energie reis deze keer een grote toef of de taart! Thuiskomen in woelige wateren voor op het schip, dansen op de deining en zingen uit volle borst liet mij in ieder geval alles loslaten wat mij nu niet meer dient! De lichte traagheid van het bestaan slaat nu echt toe, dankzij Gertrude's klanken en de helende handen van Larry. Dank jullie wel allemaal!!!


Thea R

Graag wil ik jullie hartelijk danken voor het aanbod van de zeilreis Klank en Energie. Ik heb er enorm van genoten en het heeft mij goed gedaan. Ik heb iets los gelaten en heb mooie Mantra's en Psonns ingeprent gekregen. Ongetwijfeld heeft dat zijn effecten. Ik voel mij blij en dankbaar.


Thea B

Mijn verwachtingen waren hoog en ze zijn veruit overtroffen. Volledig los(gezongen) van alles. Een weekje zevende hemel. Hopelijk volgend jaar weer!


Annoes Graaf

Motor uit, de wind in de zeilen neemt het over. Rust, zon, wind, los van land en hectiek. Samen zingen, eten. Larry zijn geweldige behandelingen. Herboren thuiskomen.


Henriette

Een geweldige zeilreis met de Grandi, met een zeer toegewijde bemanning, met de heerlijke maaltijden. Toppunt van vrijheid en alles kunnen loslaten, en kijken naar het water en de lucht. Gezellig gemêleerd gezelschap. Interessante excursies, en dan het zingen, het hoogtepunt van de dag, en de sessies die mij zo goed deden. Toegestoken handen zie mij aan en van boord hielpen op wankele trapjes en schommelde bootjes, bijna symbolisch. Prima organisatie door de coaches. Ik heb het als uniek ervaren.


Loes Put

Deze vakantie was een super cadeau voor mezelf. Enorm mooie route ( Griekse eilanden), leuke mensen en ook het extraatje van de themareis gaf net dat beetje extra. Om kort te zijn; iets om veel vaker te doen.


Annemiek Schuddeboom

Super concept. Genieten van muziek en ontspanning!


Hernriëtte Kwakernaak

3x is scheepsrecht en zeker voor mij. Het zeilen, zingen en relaxen nu met Griekse eilanden erbij is een groot succes.


Els Jager

Alweer voor het derde opeenvolgende jaar mee geweest. De samenstelling van de groep is elk jaar weer anders, en wat ik telkens weer ervaar is de onderlinge verbondenheid en de positieve sfeer aan boord. Ook dit keer weer genoten van: zeilen, zingen, zwemmen, deinen en mijmeren. En van de heerlijke maaltijden. Wat een verwennerij! En dan de 'bevrijdende' energetische behandelingen, met mooie inzichten. Wat een gevoel van vrijheid en wat een helende reis! Dank aan de bemanning, de coaches en m'n zeilmaatjes voor deze fijne week.


Julia Bonte

Rust, ruimte en natuur om je heen. Niets te hoeven alleen maar zijn. Daarbij zingen is een groot geluk. 


Joke Riem

Wat is er heerlijker dan al zingend te zeilen over de zalige, route Egeïsche zee -slapen aan dek onder de sterrenhemel of het afdekzeil. Smullen van de sappige vruchten en de heerlijke maaltijden. Zwemmen en drijven in het warme zeewater. Je helemaal overgeven aan de energetische behandelingen. Elke avond zingen en swingen met de briljante muzikale begeleiding van Gertrude. Deskundige kapitein Ysuf en crew. Interessante excursies.


Loes van der Tang

Wat heb ik genoten! Van heel leuk gezelschap, van geweldig weer, van onder de sterren hemel slapen, van heerlijk eten, van de mooie vergezichten, van de lol die we gehad hebben, van de leuke of diepgaande gesprekken, van het zingen 'wat was dat leuk' van de energie behandelingen en oefeningen. Ik kan iedereen aanraden om zichzelf z'n mooi cadeau te geven!


Annoesjka

Los van de hectiek van het land. Een met de natuurelementen, geweldige verzorging van de bemanning, gelijkgestemden, Klank en Energie behandelingen. Hierdoor heb ik mijzelf teruggevonden en is mijn creativiteit gaan stromen. Een geweldig cadeau.


Fransje van Nes

Een speelse reis. Ik heb er fysiek en emotioneel van genoten. Het is gewoon vrij.


Marleen van Leeuwen

Zwemmen naar de zon - zingen en verbinden op het voordek, Terugkerende muziek in eeuwenoude natuur en cultuur, verrukkelijk eten - lieve mensen - mooie gesprekken - wonderlijke aanrakingen , nieuwe en hernieuwde contacten - de heerlijke elementen als basis, verbinding op alle fronten - zon, zee, wind deinende golven aarde groei, Verse groenten, fruit en mensen van verschillende culturen als één HET LEVEN COMPLEET en dan jullie als fantastische begeleiders met een groot gevoel voor wat belangrijk is.

 
 

We zijn niet mensen die weten hoe het voelt om spiritueel te zijn,
maar spirituele wezens die weten hoe het is om mens te zijn

Pierre Teilhard de Chardin