Mantra zingen

Mantra is Sanskriet voor heilig woord.

Wanneer een mantra gereciteerd wordt, in jezelf of hardop, zal een heilzame trilling ontstaan die in herhaling aan kracht wint.
De trilling of klank verbindt zich met spirituele energie en maakt het bewustzijn wakker en alert. Het brengt ons weer in contact met ons wezenlijke zelf.

Psonns zijn liederen in de Anuhazi taal, de eerste gesproken taal (“sound tones”) uit de oude wereld.

Iedere Psonn gaat net als bij een mantra over een intentie of een vraag. Door het reciteren van deze “sound tones” halen we de hoge frequentie in ons fysieke lijf waarmee we het heel geaard leren hier te integreren met onze diepste energetische kernstructuur. Het maakt je bewustzijn wakker en activeert de herinnering in je DNA.

Klik hier voor meer informatie over de mantra bijeenkomsten.


 

Mantra Ra Ma Da Sa is afkomstig uit de Kundalini yoga leer. Wordt gebruikt om onze vrienden, familie en onszelf helende energie te geven.

Ra is de zon
Ma is de maan
Da is de aarde
Sa staat voor oneindigheid
Say staat voor de alles omvattende oneindige bron oftewel God
So Hung staat voor "ik ben u"

 

 

Tara Mangalartha Mantra Prayer - India.Arie & Deva Premal. Mantra van de 12e Tara voor balans van klimaat.

 

Tara Mangalartha is vredig en goudkleurig. Een regen van nectar en gunstige symbolen daalt neer van haar lichaam en komt alle wezens, planten en oogsten ten goede en brengt de hele wereld in perfecte balans en welvaart."Vrij van binnen brengt licht naar buiten”

Klank en Energie werkt van buiten naar binnen en de deelnemers
brengen hun inzichten naar buiten.