Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie Reizen - Klank en Energie

Nieuwe themareis 2024: Fotografie met Klank, Kleur en Energie

 

De zeilcruise “Fotografie met Klank, Kleur en Energie” staat synoniem voor een ultieme beleving.  

 

Ingrediënten  

Een heerlijk ontspannen zeilreis waarbij de zintuigen centraal staan. Het oog, de stem, de reuk, smaak, zon op je huid en wind door je haren, vullen het hart en worden tijdens onze reis veelvuldig geprikkeld. Dompel je een week onder in de wereld van fotografie, zingen, meditatie en heerlijk mediteraan eten. Zowel aan boord als tijdens bezoeken aan land leer je anders kijken naar de wereld om je heen en hoe je dit kan vastleggen (met camera en smartphone) in beelden die jouw beleving weergeven en anderen raken. Meditatie in de ochtend en samen popsongs zingen bij ondergaande zon maakt dat je open staat en je verbonden voelt met alle elementen om je heen. Niets moet en alles mag. Kortom een diepere beleving van deze schitterende zeilreis die maakt dat je vol energie en met tastbare herinneringen thuiskomt. Deelnemers ervaren het als een cadeau voor zichzelf.  Ga naar het gastenboek op deze website en lees de opmerkingen van vorige deelnemers!  

 

Daarnaast relaxen en puur genieten van de gastvrije service, het heerlijke eten, het zeilen en de omgeving. 

 

Het leven aan boord 

Aan boord zijn een kapitein, een kok en twee matrozen. De bemanning is de hele dag in de weer om het iedereen naar de zin te maken, de boot schoon te houden, lekker te zeilen en heerlijke maaltijden te bereiden. Zij zorgen daarnaast voor privacy en sfeer aan boord. Dit voelt goed, al vanaf de eerste dag. 

 

Er zijn 2 – persoonshutten aan boord met eigen douche en toilet. Indien je voorkeur uitgaat naar een eigen hut wordt er een toeslag gevraagd. Het is overigens ook heerlijk om je kussen, dekentje of dekbed uit de hut mee te nemen wanneer je op het dek onder de sterrenhemel wil slapen! 

 

Deze reis wordt begeleid door Annoesjka Graaf (fotograaf) en Gertrude van Everdingen (muzikant, docent Codarts Conservatorium Rotterdam). Klik hier voor een sfeerimpressie en bekijk alle foto's welke gemaakt tijdens onze reizen. Een reis van duizend mijl begint met de eerste stap - M.K. Gandhi